: :>>"..MARI BERURUSAN BERSAMA KAMI" ImageChef Custom Image ImageChef Custom Images ImageChef Custom Images

http://lesenmof.blogspot.com/2011/07/kod-bidang.html

Friday, 20 April 2012

KEPERCAYAAN ANDA PENGHARGAAN BUAT KAMI

Assalamualaikum dan salam sejahtera...kami mengalu-alukan kedatangan ada di laman kami yang serba sederhana. Walau pun sederhana, namun diharap setiap apa yang disampaikan adalah jelas dan mudah difahami.

Terima Kasih juga pada yang telah menggunakan perkhidmatan kami. Kepercayaan anda adalah penghargaan buat kami. Kami bersyukur dan berterima kasih kerana anda sudi memilih untuk menggunakan perkhidmatan kami. Diharap perjalanan perniagaan anda dipermudahkan dan dilimpahi rezeki, InsyaAllah. 

Kepada pihak yang berminat untuk mendaftar dengan Kementerian Kewangan, kami sedia membantu anda. Biar kami uruskan segalanya bagi pihak anda. Anda hanya perlu mengirim beberapa dokumen kepada kami. Juga diingatkan, sila pastikan bahawa anda sudah yakin, pasti, berminat, tidak ragu-ragu dengan kami sebelum menggunakan perkhidmatan kami. Kepercayaan anda tunggak perniagaan kami dan kepercayaan anda sangatlah kami hargai dan berbesar hati.

Kenapa perlu berdaftar dengan Kementerian Kewangan?? Sudah tentu jika anda adalah salah sorang yang ingin menceburkan diri dalam dunia tender, dalam perniagaan membekal dan memberikan perkhidmatan kepada Jabatan Kerajaan, Badan Berkanun, Badan koprat, Universiti, Poli dan sebagainya.

Kami memberikan sepenuhnya sokongan untuk anda menceburkan diri dalam perniagaan ini. Rezeki ada dimana, Yang penting USAHA dan MULA. 

Langkah-langkah:
Daftarkan perniagaan anda di Suruhanjaya Syarikat Malaysia.
Membuka akaun semasa atas nama Syarikat/Perniagaan anda
Hubungi kami 0164459675/email nurulazlin84@gmail.com untuk mendaftar dengan kementerian kewangan(MOF).


No comments:

Post a Comment