: :>>"..MARI BERURUSAN BERSAMA KAMI" ImageChef Custom Image ImageChef Custom Images ImageChef Custom Images

http://lesenmof.blogspot.com/2011/07/kod-bidang.html

Wednesday, 8 February 2012

Diskaun Diskaun

Terima Kasih kepada pelanggan yang menggunakan perkhidmatan kami. Moga perjalanan perniaagaan anda akan teru berkembang, InsyaAllah. 


Kepada bakal pelanggan, sekarang masih lagi dalam tempoh promosi, dimana akan diberikan diskaun sebanyak RM50. Let say Daftar baru MOF enterprise RM850, so NOW till 26 FEBRUARY 2012, only RM800.


Anda hanya perlu call atau email kami jika berminat dan maklumkan tentang diskaun di lamanweb www.lesenmof.com. Automatically diskaun sebanyak RM50 menjadi milik anda.hehe...


So, mari bertindak. Anda hubungi kami, discount confirmation diberikan, anda boleh hantar dokumen dengan cara POS atau EMAIL pada kami. Kemudian, setelah dokumen sampai pada kami, dan kami mengesahkan bahawa dokumen anda LENGKAP, baru kami akan minta DEPOSIT. Dan, balance hanya dijelaskan bila permohonan anda LULUS.


Dan, jangan risau, deposit tersebut akan dipulangkan jika permohonan anda tidak berjaya. Walau bagaimanapun, kami akan berusaha dan memastikan permohonan anda BERJAYA. INSYAALLAH.


Tender oh tender. Tender tidak akan datang dan rezeki tidak akan datang jika tidak berusaha, tidak bertindak, tidak melangkah, tidak mulakan. Apa yang PENTING ialah BERTINDAK. Moga berjaya. AMINNNNN.  ;)


EMAIL: nurulazlin84@gmail.com
TELEFON: 0164459675

No comments:

Post a Comment