: :>>"..MARI BERURUSAN BERSAMA KAMI" ImageChef Custom Image ImageChef Custom Images ImageChef Custom Images

http://lesenmof.blogspot.com/2011/07/kod-bidang.html

Saturday, 13 August 2011

Salam sejahtera kawan-kawan. Di atas permintaan ramai berkenaan tender-tender terkini, nampaknya saya perlu mebuat sau blog khusus untuk tender terkini,InsyaAllah saya akan cuba sediakan. Saya perlu asingkan maklumat tender kerana, kerana blog ini hanya untuk yang ingin memulakan perniagaan dan yang ingin menceburi dalam tender, khususnya membekal kepada agensi kerajaan, badan berkanun, swasta dan yang sewaktu dengannya.

Sekali lagi saya maklumkan bahawa RM850 adalah termasuk yuran kepada MOF. Ada sesetengah peniaga meletakkan harga RM650, RM700 tetapi sebenarnya ia tidak merangkumi bayaran kepada pihak MOF. Jadi pastikan anda bertanya secara detail. Jangan tertipu.

Harga kami sangat berpatutan dan anda akan puas hati. RM850 tetapi keuntungan yang bakal anda perolehi selepas ini  berganda-ganda. Mungkin ini permulaan anda dalam bisnes membekal. Mungkin kah pendapatan perniagaan anda RM8500 sebulan atau RM85000 sebulan atau lebih lagi?? Memiliki lesen MOF bukanlah satu kerugian tetapi ia suatu kewajiban jika anda adalah USAHAWAN.


No comments:

Post a Comment